Mitä nu­me­ro­lo­gia kertoo minusta

Elämänopetuslukuni on 8 ja kypsäniäntavoite 7. Luku 8 on todella opettava luku, kertoo samaa asiaa kuin Kuun Yläsolmu Skorpionissa, vaikeuksien kautta vahvaksi. Luku 7 on nyt tavoitteeni, oppia ymmärtämään elämää syvemmin ja toisaalta hyväksymään kaikki tapahtunut.

Syntymäpäivästäni tulevat ns. porttiluvut 8:4:5 ja syntymäkellonaikani on 8:45. Sattumaako, ei suinkaan, aikamoinen suunnitelma kuten meillä kaikilla on, minulla vain näin selkeästi nähtävillä. Elämäni on kulkenut kuin näiden numeroiden muodostama spiraali. Aloitan aina (8) alusta, suunnittelen, organisoin, ideoin, sitten (4) suunnitelma vakautuu ja homma toimii, rakenne valmis, rajatkin koettelevat ja hups. (5) Muutos, vapauskin, kaikki hajoaa välillä alkutekijöihinsä, usein aikamoinen mullistus. Kun tämä mullistus on tapahtunut, on elämä välillä ollut riekaleina, josta taas olen ponnistanut uuteen alkuun, välillä vapautusta tuntien. Nämä ihmeelliset numerot kertovat koko elämäni tarinan.

Mitä astro­lo­gia kertoo minusta

Astrologinen syntymäkarttani kertoo samaa kuin numerologiakin. Karttani on  Plutoninen, on siellä toki vahvuuksiakin ja keinoja kulkea tietäni. Kuun Yläsolmu on tärkein, pääoppini tässä elämässä. Kuun Yläsolmuni on Skorpionissa ja kertoo siis samaa kuin numerologian luku 8. Skorpionin oppeja on kasvaa vahvaksi, ihmisten ymmärtäminen, oikean tien löytäminen, henkisen kasvun tie. 


Plutoninen kartta johdattaa lähes aina joko uhriksi tai tyranniksi. Minä päädyin uhriksi. Onnekseni sain kuitenkin paljon vahvuuksia ja oivalluskykyä selvitä valitsemallani tiellä.


Vaikeimmin havaittavia vahvuuksia kartallani on Venuksen ja Marsin keskipiste MC akselilla, keskitaivaalla. MC akselilla, julkinen rooli, työ, ura, on molempien planeettojen merkitys korostuneena. Aika mielenkiintoinen yhdistelmä, olenhan nainen ja työskentelin ns. miesten alalla. Varsinkin uran alkuaikoina, naisen piti olla paljon parempi kuin mies päästäkseen samaan asemaan ja arvostukseen. Onneksi ajat ovat muuttuneet ja omat ajatukseni ovat muuttuneet paljon.


Syntymäkartallani Kuu on Lohtukuun vaiheessa, sekin kertoo samaa kuin Kuun Yläsolmu Skorpionissa, minun tulee etsiä henkistä totuutta ja voimaa itsestäni. Lohtukuun vaiheeseen kuuluvat monet irtaantumisvauheet elämänpolulla, uuden aloitus.  Aurinko ja Kuu ovat molemmat Oinaassa ja kartallani on tulikolmio. Näitä olen todellakin tarvinnut polullani. Piilossa on ennen syntymääni edeltävässä uudessa Kuussa viesti minulle, silloin Aurinko ja Kuu ovat molemmat Kaloissa. Tämä selittääkin sen että usein olen enemmän veden elementissä kuin tulen elementissä.

Kuun Yläsolmun kään­ne­koh­ta

Kuun Yläsolmu on syntymäkartallani yksi aste ja muutama sekunti Skorpionissa. Kuun Yläsolmu liikkuu progressiivisilla kartoilla todella olemattomasti, tuskin havaittavasti. Kuun Yläsolmun liike on vastapäivään. 


2013 syntymäpäivän Auringon paluukartallani Kuun Yläsolmu oli tasan tarkkaan Skorpionin ja Vaa'an välissä, ihmeellistä. Tämän lisäksi Kuun Yläsolmu on yhtyneenä IC akseliin.


Synastria-tarkastelu näyttää samalle vuodella Plutonin ja MC akselin yhteyden. MC on meidän julkinen minä, rooli, ura. Pluto on tasan Leijonan ja Neitsyen välissä. MC akseli on peilikuvana Härän ja Oinaan välissä. Voi siis sanoa, että Pluto heittää 'varjonsa' MC akselille.


Aikamoiset merkit olivat siis tämän merkittävän vuoden kartalla. Oli todella rankka vuosi. Numerologian 9-vuoden jaksotuksessa oli vuosi 9. Vuosi 9 se toden totta oli. Paljon jäi taakse, suorastaan hengästytti. Sanoin itseni irti työpaikasta pitkällisen henkisen rasituksen jälkeen. Valitsin terveyden, en enää olisi terveenä muuten pysynyt. Koirani kuoli kesällä, oli ollut uskollinen kumppani 16 vuotta. Paljon muutakin tapahtui tuona vuotena. Nyt jälkikäteen ymmärrän mikä siunaus tuo vuosi oli.


Progressiivinen Kuu kartallani kartallani samana vuotena Oinaaseen huoneeseen yhdeksän. Syntymäkartallani Kuu on Oinaassa. Kerrotaan, että kun Kuu on samassa merkissä kuin syntymäkartalla, saat tehdä sitä missä sinulla on luontaisia lahoja. Minulla alkoikin opiskelu, omien kykyjen löytäminen. Huoneen yhdeksän teemoihin kuuluu myös etsiä elämän tarkoitusta, sitä olen tehnyt ja opiskellut. Olen löytänyt sisäistä rauhaa ja varmuutta siitä, miten meitä autetaan.  Olin yllättynyt mitä kaikkea löysin millä tarmolla uppouduin opiskelemaan ja oppimaan. Uranuskin kertoi oman viestinsä, se oli huoneessa 12. 


Tämä oli elämäni käännekohta henkisen kasvun tielläni, joka jatkuu.