Progressiivinen Kuu on ollut Härässä ja kyllä tosiaan olen tehnyt työtä, jotta arkipäivän asiat järjestyvät. Nyt keväällä Progressiivinen Kuu siirtyy Kaksoseen, alkavat 'ilmavammat', kevyemmät ja seurallisemmat ajat, varsinkin kun Kuu on siirtymässä huoneeseen 11. Huoneessa 11 on ryhmät, ryhmissä toimiminen. 


Keväällä 2017 elämässäni alkavat merkittävät Uranuksen transiitit, Uranus ohittaa sekä Auringon että Merkuriuksen. Jos en itse tee muutoksia, niin kyllä Uranus niitä minulle järjestää. Syyskuunlopulla Jupiter ohittaa syntymäkarttani Jupiterin, tämä tapahtuu 12-vuoden sykleissä. Jupiter, taivaan Joulupukki suo onneaan. Elämässäni on myös merkittävä 30-vuoden välein tapahtuva Staurnuksen ohitus syntymmäkartan Saturnukseen, on elämän valintojen aika, mitä valitsen. Viimeksi kun tämä ohitus tapahtui, syntyi ensimmäinen lapseni, alkoi perheen aika. Kaksi nuorinta lastani alkavat nyt valmistautua lentoon, minunkin lienee aika lentää uusiin korkeuksiin.


22.8 Uranus on todellakin pistänyt elämääni muutosten mylläkän, yllätyksiäkin on tullut. Koska kyseessä Uranus ja muutenkin, muutosta seuraa aina hyvääkin. Saapa nähdä mitä Jupiterin ohitus tuo, toivottavasti aloittamani hankkeet etenevät hyvin.